P9M lukituspainike

  26.03.2018

Tuotekehitys on elintärkeä osa teollisuuttamme - ja OTTO Engineeringin päätös palata suosittuun P9-kytkimeen tarjoaa uuden ratkaisun asiakkaille, jotka etsivät lukituskytkintä, joka voi toimia vakavissa olosuhteissa.

P9M-painike on pieni, sinetöity, normaalisti avoin lukituskytkin, joka sopii perustoimintojen päälle / pois päältä.

Toisin kuin P9: n hetkellinen toiminta - joka pysyy paikoillaan vain, kun sitä painetaan - P9M tarjoaa saman erinomaisen suorituskyvyn vaikeissa olosuhteissa, mutta vaihtoehtoisilla toimenpiteillä.

Vaihtoehtoiset toimintokytkimet - muuten kutsutaan salpauskytkimiksi - on painettava kerran päälle ja uudelleen OFF-tilaan. Yleisin esimerkki vaihtoehtoisesta toiminnosta on valokytkin.

P9M on laadukas tarkkuuskytkin, joka on suunniteltu käytettäväksi ohjauspaneeleissa, kahvoissa, tietokoneissa, laitteissa ja muissa sovelluksissa, joihin tarvitaan houkuttelevia, kestäviä ja pitkäikäisiä painikekytkimiä.

Paina vain nappia kiinnittääksesi sen paikalleen ja työnnä uudelleen lukituksen avaamiseksi.

IP68S: llä suljettu, sen mekaaninen käyttöikä on 200 000, ja sitä voidaan käyttää lämpötiloissa -40 ° C - + 85 ° C. Kestomuovikotelolla ja napinrakennelmalla ja 15/32 "standardiholkilla (kuten P9), sen koskettimet ovat hopeisia kulta-asennuskalusteilla.

Saatavilla on useita muotoiluvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat helpon visuaalisen erilaistumisen. Painikkeista on yhdeksän valintaa, sekä mahdollisuus huuhtele kupoli tai korotettu kupolinappiprofiilit, jotka ovat saatavilla kiiltävässä tai mattapintaisessa viimeistelyssä.

OTTO on suunnitellut ohjauskytkimiä yli 55 vuoden ajan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja sen tuotteet löytyvät joissakin vaikeimmissa olosuhteissa - mukaan lukien raskaat laitteet, ilmailu- ja avaruusala, merenkulku, lääkintä ja viestintä.

Nexus voi aina neuvoa parasta sähköisten kytkimien valintaa ja P9M: n lisäys OTTO: n valikoimaan antaa P9-alueelle lisää joustavuutta.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/OTTO%20P9M%20Sealed,%20Latching%20Pushbutton%20Switch%20Range